Acesse sua conta
Recuperar senha
Seja bem vindo em nosso site

Newsletter

Modele noi de unghii cu gel 2017

Publicado em 20/fev/2019 por foiaprovadocom

Manichiura inramata nu i se potriveste chiar Oricui. Un astfel de design se priveste Frumos doar pe Unghii Lungi cu forma alungita sau migdalata. Cu succes réel, pot fi folosite si diverse lacuri de Unghii mate. Manichiura cu efect mat permite si combinatia cu texturi lucioase, de aceea Poti diversification intr-un mod original modelele de Unghii français, aplicand pentru baza o Oja Mata in Culoarea Dorita sau un Top Coat mat BNS, iar PE varfuri una lucioasa sau doar un lac sau gel Lucios transparents. Manichiura in toate nuantele de Verde continua sa fie una DIN tendintele principale in Materie de Unghii. Dans acest Sezon, optati pentru manichiura Cat Eye Verde si manichiura Mata in nuante de Verde. Anul Nou aduce cu el Noi tendinte, si acest lucru se aplica nu numai la imbracaminte, coafuri sau machiaj, ci si la manichiura. Ce forma de Unghii va fi la Moda in anul urmator? Ce culoare a ojei va fi relevanta? Si cum ramane cu designul unghiilor? AM studiat cu Atentie tendintele DIN 2018 si am ales cele mai cool idei de manichiura pentru DVS., Care merita sa le incercati chiar acum! Manichiura Mata va ramane intotdeauna actuala. Designul unghiilor mate Arata Grozav, ingrijit si nu irita ochiul. En plus, poate fi COMBINATA Frumos cu o manichiura lucioasa si completata cu Glitter.

Manichiura Mata este o ocazie de a va intoarce la o manichiura eleganta atunci cand nu mai exista Alte idei. Noutatea in Materie de modele Unghii cu gel ISI sont originea dans Coreea de Sud si capata DIN ce en ce tot mai multa popularitate. Manichiura prezinta stilizarea unghiilor cu ASA numitele cioburi de oglinda si sticla, obtinute prin Aplicarea unor abtibilduri speciale ̧ folie de sup cu efect holographiques sau bucatele de pelicula. Dans rezultat, cioburile stralucesc in diferite Culori, iar nuanta va depinde de Culoarea ojei-gel. Modelele de Unghii cu gel Rotunde prezinta numeroase Avantaje. Unghiile rotunjite sau ovale sunt mult mai rezistente si Emana delicatete, feminitate. Fashionistele Care se pLang de Unghii subtiri pot incerca manichiura cu gel. Intr-adevar, aceasta forma Arata mult mai bine daca unghiile sunt scurte. Opteaza pentru modele de Unghii simple ideale pentru locul de munca sau un stil de viata mai Activ. PE de alta parte, expertii te incurajeaza sa Profiti de aceasta Diversitate a tendintelor si sa incerci o manichiura cu gel si MODELE Unghii 2018 complexe.

Designul géométrique al unghiilor va continua sa fie pertinent si in anul 2018. Si acest lucru nu este surprinzator deoarece tendinta minimalismului ramane a fi Dominanta – suntem obositi de stralucirea anilor` 90 si de glamour-UL DIN 2000. Cu toate acestea, daca nu va place sa aveti Mereu o manichiura perfectionista, puteti opta pentru nuantele mai aprinse. Rosu, nud, Negru: acest trio de OJe de Unghii este inseparabil si, daca nu mai aveti vreuna dintre ele, in 2018 situatia va trebui Remedios neaparat. Trendurile de manichiură se schimbă tot timpul și nu putem decat să ne bucurăm: avem parte tot timpul de modele Noi pe care să le încercăm. Însă cu toate schimbările, un lucru rămâne constant: preferința (sau nevoia) pentru unghiile cu gel. Așa că astăzi Cine oferim cele mai Noi și moderne MODELE pentru Unghii cu gel! Iubim și unghiile Naturale, însă unele situații nu ne DAU de ales și ne Vedem nevoite să apelăm la unghiile cu gel. Dacă ai Unghii foarte MICI sau foarte fragile, Care se RUP imediat ce cresc și nu reușești să le Dai forma dorită, atunci cu siguranță unghiile cu gel sunt soluția pentru tine, iar MODELE Noi sunt foarte Frumoase. Să Vedem și o altă parte Bună: au atâtea Avantaje.

Îți potï construi forma dorită, VEI avea o manichiură rezistentă și de durată și, partea cea mai frumoasă, potï Experimenta o mulțime de modele. De multe ori, Dacă unghiile Naturale nu sunt foarte ofertante (și se înscriu în caracteristicile enunțate mai sus), este greu să urmezi tendințele și să încerci cele mai Noi modele de Unghii.

BAIXAR ARQUIVO
Formas de pagamento: Formas de pagamento | Desenvolvimento:

Faça seu login ou Cadastre-se

Identifique-se para começar a baixar os arquivos

FAÇA SEU LOGIN

CADASTRE-SE